Donderdag vond bij Politie Alkmaar-Duinstreek dag twee plaats van het 'Vernieuwend Werken'. Dit project, samen met Capgemini vormgegeven, heeft als doel de organisatie beter te laten inspelen op de veranderende maatschappij, interne veranderingen en digitalisering. Ideeën uit de brainstormsessie op 29 oktober zijn geconcretiseerd en zullen worden getest.

Eerder werd in het AFAS Stadion gebrainstormd tussen agenten, inwoners, ondernemers, bestuurders, netwerkpartners uit Alkmaar-Duinstreek en het Openbaar Ministerie. Er werd onder andere uitvoerig gesproken over verwachtingen van de burger en hoe de politie hier in te voorzien, maar ook over vermindering van administratieve rompslomp, zodat er meer tijd is 'om boeven te vangen'.

Donderdag zijn een aantal geopperde ideeën uitgewerkt. Denk aan terugkoppeling naar de burger na een melding, 'Ideeënbus 2.0', inzet van social media en het koppelen van agenten aan een wijk. De uitgewerkte ideeën worden de komende tijd in de praktijk gebracht.

Tekenaar Vd Pol van ComicHouse maakte karikaturen tijdens de tweede bijeenkomst. (foto: Facebook Politie Alkmaar)

 

 
Pin It
Bekeken: 2411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/