Diverse politieagenten van Politie Alkmaar-Duinstreek en Heerhugowaard-Hollands Kroon hebben foto's en video's op Facebook en Twitter geplaatst van de nieuwe voertuigen, waar ze in 2018 gebruik van gaan maken. Het lijkt erop dat ze niet kunnen wachten tot hun nieuwe dienstwagens er zijn.

Vooral de nieuwe politieauto zal de burger opvallen. Het is de Mercedes B-klasse, waarvan er nationaal 1.100 van zullen worden verspreid. Vergeleken met de VW Touran biedt de auto meer comfort, meer gebruiksgemak, betere wegligging en voldoende kracht voor een noodmelding of achtervolging.

Ook komen er rond 400 vierhonderd Mercedes Vito's in omloop, en nog een reeks van ditzelfde type, speciaal ingericht voor de hondengeleiders.

De Tourans van de politie verdwijnen niet helemaal uit het straatbeeld; een aantal hondengeleiders krijgt een update van dit type.
Pin It
Bekeken: 2563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/