Zaterdag kreeg de politie een melding van diefstal van een telefoon. De dader was de personeelsruimte bij een winkel binnengedrongen en had daar diverse telefoons gestolen.

Het signalement van de verdachte werd verspreid, ook bij medewerkers van service en veiligheid van de NS. Deze medewerkers troffen de man aan bij een winkel op het centraal station. De medewerkers spraken de verdachte aan en belden de politie, die  ter plaatse de man aanhield. De gestolen telefoons waren nog steeds in bezit van de verdachte. Daarnaast werden diverse andere goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig waren.


Alle goederen zijn in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Pin It
Bekeken: 2422x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/