Zaterdagavond speelden de heren van DAW tegen de Snippen uit Amstelveen. Ondanks een flink verschil op de ranglijst zou het voor de Alkmaarse ploeg mogelijk moeten zijn thuis punten te pakken. Dat gebeurde echter niet. De eindstand werd 9-11.

De Snippen, die beschikken over meerdere goede midvoor spelers, begonnen goed aan de wedstrijd. Halverwege de eerste periode stond het al 0-2. Dankzij Tibor Boots en Daan Happe wist DAW de stand met twee doelpunten vlak na elkaar weer gelijk te trekken.

In de tweede periode gaf DAW de wedstrijd echter compleet weg. Het miste veel kansen terwijl de Snippen het net wél wisten te vinden. De stand werd uitgebouwd naar 2-6. Pas tijdens het derde kwart wist de thuisploeg weer te scoren. Omdat de gasten eveneens drie keer scoorden, kon het verschil niet worden ingelopen. De stand aan het einde van de derde periode was 5-9.

De vierde periode werd wel gewonnen door de heren van DAW, maar met vier tegen twee doelpunten van de Snippen werd het verschil gemaakt tijdens de tweede periode niet meer recht getrokken. De eindstand werd 9-11.

DAW H1 staat nu zevende met 10 punten uit negen wedstrijden in de 3e Bondsklasse B. De drie achterliggers hebben echter nog een of twee wedstrijden tegoed, en kunnen er dan voorbij.
Pin It
Bekeken: 2159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/