Dinsdag 12 december geeft Ricsi van Beek, als stedenbouwkundige verbonden aan gemeente Alkmaar, een lezing over hoe Alkmaar er in de toekomst uitziet. Deze lezing van het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar gaat over de nieuwe Omgevingsvisie 2040 van de gemeente.


Ricsi van Beek is sociaal geograaf en stedenbouwkundige en was voorheen verbonden aan de gemeenten Noordoostpolder en Bloemendaal, waar hij als projectleider onder meer vormgaf aan de Structuurvisie Bloemendaal. Hij is lid van de Adviesraad van Ymere Zuid-Kennemerland en van de denktank Strategische Verstedelijking van de gemeente Haarlem.

In de Omgevingsvisie wordt globaal de toekomstige ontwikkelingsrichting van de gemeente geschetst. Aan de hand van verhalende ambities en een visie op Alkmaars rol in de regio, wordt duidelijk gemaakt waar de zwaartepunten in de ontwikkeling van de gemeente komen te liggen.

In de loop van 2018 zal het uitwerkingsprogramma voor de Alkmaarse Kanaalzone verder gestalte krijgen en als kader dienen voor de belangrijkste Alkmaarse ontwikkelingslocaties. Langs de oevers van het Noordhollands Kanaal verrijst straks het Alkmaar van morgen: een slim, groen stadsdeel waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Het kanaal krijgt als stadsrivier een centrale rol.

De lezing vindt plaats op 12 december om 20:30 uur in de Pleinzaal in Theater De Vest. De toegangsprijs is 5 euro, voor vrienden van de AIA 3 euro.Pin It
Bekeken: 2401x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/