MeLê yamomo en Pepe Dayaw presenteren op vrijdag 15 december om 19:00 uur de muzikale performance-lezing ‘Sarong Banggi (One Night)’ mét Filipijnse maaltijd in de Stadkantine Alkmaar. 

De kunstenaars en theaterwetenschappers vertellen, zingen en dansen over de geschiedenis van Filipijnse diaspora en muzikale stromingen, verweven met persoonlijke ervaringen met het leven in verschillende culturen.

De theatrale lezing is gebaseerd op yamomo’s boek ‘Sounding Modernities: Theatre and Music in Manila and the Asia Pacific, 1869-1946’ (Palgrave-Macmillan). De muzikale reis begint in 1571 wanneer de stad Manilla verrijst en het begin van de globalisering inluidt. ‘Sarong Banggi’ verweeft popmuziek, volksliedjes en klassieke muziek met humor en persoonlijke verhalen van twee queer migranten, die samen een pop-up café runnen in Neukölln, Berlijn.

‘Sarong Banggi’ is Engelstalig en kost 10 euro inclusief Filippino maaltijd (vega/vlees). Reserveren kan via het Facebook event van de Stadskantine Alkmaar. Zie lonnekevanheugten.com/trek voor meer informatie.
Pin It
Bekeken: 2423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/