Vrijdagavond organiseerde Kanovereniging Argonauten in De Rijp een Stand-up Comedynight om geld in te zamelen voor twee kano-ergometers. Sinds degene die van de kanobond werd gehuurd, zitten de leden zonder. De avond werd een groot succes en leverde een bedrag van 995 euro op.

Een volle zaal bij KV Argonauten genoot volop van de optredens van de komedianten Luuk v.d. Vaart (winnaar van de publieksprijs Groninger Studenten Cabaretfestival), Nik Goedemans (finalist Amsterdams Studenten Cabaretfestival, Jon Mouter  en Johan van Hespen. Het bedrag werd mede gehaald dankzij sponsoring van Sjaak Bakker en Plus Supermarkt Graft-De Rijp.

De kanovereniging huurde een ergometer van de kanobond en had budget gereserveerd voor een tweede. Maar dat budget leek toch niet genoeg voor een apparaat van goede kwaliteit en degene die er stond is naar een andere vereniging gegaan. De twee beoogde ergometers kosten samen 4.800 euro.

De teller stond voor de Comedynight al op 1.750 euro, dus nu nog 2.745 euro te gaan. (foto: Facebook KV Argonauten)
Pin It
Bekeken: 2424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/