Cybercrime is een hot topic. Gemeente Alkmaar organiseerde 21 november voor ondernemers een seminar over dit onderwerp, samen met de politie en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing. Op dinsdag 12 december volgt een tweede themabijeenkomst van het RPC en de provincie, in samenwerking met de gemeente en Ondernemend Alkmaar.

Deze gratis seminar belicht de gevolgen voor het midden- en klein bedrijf, wanneer criminele netwerken de 'bovenwereld' infiltreren door (online) intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage.

De laatste trends ontwikkelingen worden besproken en is er aandacht voor de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit met name gericht op MKB'ers. Ook krijgen de Alkmaarse ondernemers de ruimte om ervaringen uit te wisselen.

De gratis seminar duurt van 17:00 uur tot 18:45 uur en wordt gehouden bij VV Alkmaar aan de Robonsbosweg 10. Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en rpcnh.nl.
Pin It
Bekeken: 2243x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/