Dinsdagmiddag opende burgemeester Bruinooge het nieuwe servicepunt van de gemeente Alkmaar in Schermerhorn. Dankzij dit loket kunnen bewoners van de Schermer makkelijker hun burgerzaken regelen, ze hoeven er immers niet meer voor naar het Stadskantoor.

Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje vertelde de burgemeester dat de gemeente daarmee een oude fusie-belofte inlost. In 2015 is de oude gemeente Schermer gefuseerd met de gemeente Alkmaar. Eén van de vragen van de bewoners was destijds of ze dan voor hun burgerzaken altijd naar Alkmaar moesten. Gemeente Alkmaar heeft toen toegezegd dat er servicepunten zouden komen.

Er was al een servicepunt in Stompetoren, maar dat moest sluiten omdat het pand waarin het gevestigd was werd verkocht. Het college heeft toen alle opties bekeken voor een goede nieuwe locatie. Daarbij is de keuze, vanwege de goede bereikbaarheid voor de bewoners in Schermer, gevallen op De Horn in Schermerhorn.

Na de officiële opening nodigde de burgemeester de eerste twee klanten uit om bij het loket een nieuw rijbewijs en een nieuw paspoort aan te vragen. Onder toeziend oog van de burgemeester werden de aanvragen vlot geregeld en is het loket nu officieel in gebruik genomen.
Pin It
Bekeken: 2861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/