De Regionale Meld- en Coördinatiefunctie (RMC) Noord-Kennemerland en MEE & de Wering starten samen het project 'Your Next Step!'. Doel is om jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar, die vroegtijdig van school zijn gegaan, naar een opleiding of baan te helpen.

Het project start op 16 januari en biedt een gevarieerd programma van 12 weken met onder andere workshops, werkervaring opdoen, een bezoek brengen aan inspirerende ondernemers op locatie en deelname aan sportactiviteiten.

Alkmaars wethouder Elly Konijn licht toe: "Met dit project in Noord-Kennemerland kunnen we jongeren inspireren en motiveren. Hoe mooi is het als een (oud)-voetballer, rapper of grote ondernemer langskomt om je te motiveren richting een betaalde baan of opleiding? Bij dit project zet MEE & de Wering een speciale toekomstcoach in. Zij stimuleert de jongeren en brengt talenten in kaart zodat ze de volgende stap kunnen zetten."

'Your next step!' is voor jongeren van 16 tot 23 jaar, die geen diploma mbo-2, vmbo, havo of vwo hebben en geen onderwijs volgen, maar wel gemotiveerd zijn om een volgende stap te zetten. Aanmelden kan bij RMC-trajectbegeleiders Natascha Eigeman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-43040980) en Martin Koenders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11042035). (foto: RMC)
Pin It
Bekeken: 2920x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/