In de Bart van der Leckstraat in de Alkmaarse wijk Hoefplan is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.45 uur een lichaam gevonden. Een voorbijganger trof het lichaam rond 03:45 uur aan op de hoek met de Mesdaglaan. Hij heeft nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar dit mocht niet baten.

Het is nog niet duidelijk of om een misdrijf gaat, maar er wordt wel gesproken over 'verdachte omstandigheden'. De politie heeft in eerste instantie auto's neergezet om de directe omgeving aan het zicht te onttrekken, maar inmiddels zijn ook hekken geplaatst.

Een Forensisch Opsporingsteam doet sporenonderzoek. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.
Pin It
Bekeken: 3582x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/