De Alkmaarsche Brouwerij de Die lanceert alweer haar derde bier en viert dit woensdag 20 december samen met Proeflokaal de Kleine Deugniet en Vive les Gueux. Iedereen is welkom.

Na het zeer succesvolle 8 October Onzetbier en de lekker doordrinker Dirk Duyvel blond, is het nu tijd voor een najaarsbier: ’t Swaart van Cabeliau. Weer een herkenbare naam uit de roemruchte Ontzetgeschiedenis van Alkmaar.

Het wordt kouder, en dat gaat prima samen met een lekker stevig bier dat past bij de wintermaanden. Dit keer is een recept ontwikkeld dat hier perfect bij aansluit: vol, moutig en een bijzondere smaak door het gebruik van kruiden.

Op 20 december, in de week van het vijfde Kerst- en Winterbierenfestival van De Kleine Deugniet, krijgt iedereen die om 20:00 uur langskomt een rondje van de brouwers, met tekst en uitleg voor de nieuwsgierigen.

Jacobus Cabeliau zal zelf ook een biertje komen drinken. Vive les Gueux zet de lancering in vol ornaat luister bij en zal met Cabeliau en andere historische personages uit de geschiedenis van Alkmaar aanwezig zijn.

Meer informatie op brouwerijdedie.nl. (foto: Facebook Brouwerij De Die)
Pin It
Bekeken: 3206x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/