De Winterkaravaan is een ontwikkelingsproject van Karavaan, dat jonge professionele makers artistieke en productionele begeleiding biedt en ook een podium. Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december vindt De Winterkaravaan plaats in de oude Ringersfabriek in Alkmaar.

De Winterkaravaan bestaat uit vijf nieuwe voorstellingen onder het thema 'Open Mind'. Jonge theatermakers laten je met audiotoers, theater en performances zien en horen wat het thema voor hen betekent. Naast verrassend theater op een bijzondere locatie, is er ook ‘winters’ eten en drinken.

De voorstellingen vinden van de 27e tot en met de 30e plaats tussen 15:00 en 18:30 uur of tussen 19:00 en 22:30 uur. Tickets kosten 27,50 euro per persoon,  inclusief eten en drinken,  en Vrienden van Karavaan betalen 25 euro. Kijk voor tickets en informatie op www.karavaan.nl.
Pin It
Bekeken: 2261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/