Alkmaar Fanatics, Supportersbeweging Victoria Alkmaar en de supportersvereniging AZ laten via een Facebookbericht weten het spreekkoor dat afgelopen zondag klonk in het AFAS-stadion af te keuren en roepen op het nooit meer te laten gebeuren.

In het bericht is te lezen dat het incident een KNVB-onderzoek, seizoenkaartopzeggingen en boze mails uit het hele land heeft opgeleverd. Er wordt gewezen op de eigen verantwoordelijkheid van de AZ supporters.

"Maar wij zijn AZ en wij hebben onze eigen verantwoordelijkheid. Wij zingen een lied met een keiharde tekst die mensen kwetst, of de tekst nu een provocatie van de tegenstander is of niet. Dit soort belachelijke spreekkoren gaan echter veel te ver en bezorgen veel mensen en uiteindelijk ook AZ en onszelf veel schade. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat dit nooit meer gebeurt", zo is te lezen.
Pin It
Bekeken: 2559x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/