Donderdag ondertekenden SKA Projectmanagement B.V. en gemeente Alkmaar de koopovereenkomst van een kavel bij de entree van het Olympiapark. Met de verkoopgelden gaat de gemeente investeren in het sport- en recreatiepark. SKA plant er een Febo en een Subway.

Wethouder Pieter Dijkman, tevens projectbestuurder voor het Olympiapark is verheugd over de verkoop: “Hiermee kunnen we verder investeren, zoals in mogelijkheden om te bewegen en recreëren in dit functionele gebied met mooie landelijke ligging. Met de vestiging van Subway en Febo ontstaat er bovendien meer keuze in het aanbod van restaurants, dit maakt Olympiapark nog aantrekkelijker”.

Marcel Schreuder, SKA projectontwikkelaar: “We vinden het fijn dat we op deze manier kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het Olympiapark”. SKA wil een gebouw te plaatsen voor verhuur aan Febo en Subway. Hiervoor wordt een omgevingsvergunning aangevraagd. Naar verwachting start de bouw rond de zomer en is eind 2018 de opening.

Het ontwerp van architectenbureau Dam & Partners, is geschikt voor een restaurant en een drive-thru. In het ontwerp is rekening gehouden met ligging in, en uitzicht op het gebied. Gasten van de restaurants kunnen vanaf de eerste etage het Olympiapark en het landschap tot aan de duinen overzien. (foto: Rob Verhagen)
Pin It
Bekeken: 4769x
https://ee.itk.ac.id/data/