Nu het bekend is dat Topshelf per eind januari 2018 de deuren sluit, wordt er in Alkmaar druk gespeculeerd over welke onderneming het enorme winkelpand aan de Laat zal betrekken.

Wethouder Victor Kloos van economische zaken heeft contact met de eigenaar van het pand. Deze stelt dat er meerdere partijen geïnteresseerd zijn in het V&D-pand. Welke ondernemingen dat zijn blijft voorlopig nog gissen.

De naam Zara zoemt rond in de Alkmaarse binnenstad als mogelijke nieuwe huurder. Ook het nieuwe winkelconcept van Ikea zou volgens onbevestigde bronnen een kanshebber zijn.

Voor de achterzijde van het pand lijkt de bouw van appartementen het meest voor de hand liggende scenario. Dat het winkelpand ook aan de Laat-zijde omgetoverd wordt naar een appartementencomplex ziet Kloos niet zitten. "Ik ben vrij fanatiek voorstander van detailhandel in het hele gebouw",  zo laat hij het NHD weten.

De wethouder hoopt in de loop van het eerste kwartaal van de eigenaar van het pand te horen welke winkelketen de sleutel krijgt .
Pin It
Bekeken: 3946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/