Nog dit jaar worden in Alkmaar bijna 300 goedkope huurwoningen opgeleverd. De woningcorporaties proberen zo in te spelen op de grote vraag naar huurwoningen in de goedkoopste categorie. Ook zullen de woningen een energiezuinige opzet krijgen. De corporaties hebben afgesproken met de gemeente om in de komende tien jaar in totaal 750 woningen te realiseren.

Er zullen 177 nieuwe woningen opgeleverd worden in 2018. De meeste daarvan worden in Vroonermeer-noord gebouwd, maar er worden bijvoorbeeld ook sociale huurwoningen gebouwd in de Molenbuurt en aan de Sperwerstraat. In 2019 worden nog eens 117 woningen opgeleverd.

De totale investering bedraagt rond 30 miljoen euro. Er worden ook een aantal projecten gerenoveerd, en daar voor is 16,6 miljoen euro gereserveerd. Het gaat daarbij om portiekflats in Oudorp, woningen aan de Koelmalaan en woningen aan de Amalia van Solmsstraat die energiezuinig gemaakt worden. (foto: locatie waar gebouwd gaat worden aan de Sperwerstraat).
Pin It
Bekeken: 3455x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/