Na een jarenlange leegstand staat het markante gebouw Kwakelhuis (op de hoek van de Noorderkade en Kwakelkade) op de nominatie om gesloopt te worden. Hiervoor in de plaats komt een nieuw gebouw met een 'groen karakter' dat de naam Dockside meekrijgt.

Projectontwikkelaar Reales/Vink Bouw en architect Leeuwenkamp willen een gebouw realiseren waarin 130 koop- en huurappartementen, een aantal stadsvilla's en penthouses komen. Onder het gebouw komt een parkeergarage voor de bewoners.

Hoe het gebouw eruit komt te zien is nog een verrassing. Zodra het voorontwerp eind februari wordt neergelegd bij de gemeente kan de inspraakprocedure van start gaan. Naar verwachting kan het project in september beginnen zodra de gemeente de plannen vastgesteld heeft.

De projectontwikkelaar is inmiddels in gesprek met omwonenden en belanghebbende partijen. Wanneer de verkoop start is nog onduidelijk, de website van Dockside meldt dat dit medio 2018 zal beginnen.
Pin It
Bekeken: 8883x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/