Het Stedelijk Museum Alkmaar heeft met haar expositie ‘Emanuel de Witte, Meester van het licht’ een nominatie binnengesleept voor de internationale Exhibition of the Year Award.

De prestigieuze Award-ceremonie wordt jaarlijks georganiseerd door FRAME, het internationaal toonaangevende magazine en mediaplatform voor interieur, design, architectuur en product design.

De vormgeving van de expositie met werken van Emanuel de Witte is verzorgd door Jelena Stefanovi? van studio OTW in Amsterdam. De sfeervolle, theatrale ambiance die zij ontwierp voor de 17e eeuwse meesterwerken werd al veelvuldig hoog gewaardeerd door bezoekers.

Op 21 februari worden de winnaars van de FRAME Awards bekend gemaakt. Er is per categorie ook een publieksprijs. Stemmen kan via frameawards.com/nominees. De expositie is nog tot en met 21 januari te bewonderen. (foto: Mike Bink)
Pin It
Bekeken: 2509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/