Dat autoverkeer rond de spits gaat lijden onder de nieuwe ronde werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in Alkmaar zal duidelijk zijn, maar bromfietsers en vooral fietsers, die zijn sowieso de klos.

Fietsers en bromfietsers die gebruik maken van de Leeghwaterbrug, moeten vanaf 19 januari met een pontje het kanaal over. Dat is al eventjes geduld hebben maar mis je boot net, sta je al gauw vijf minuten extra stil.

En tussen 18:30 en 06:30 uur en in het weekend is er geen dienst, dus dat betekent helemaal omrijden via de Friesebrug. Wel is beloofd om de pont te laten varen als AZ thuis speelt.

En dan is er nog de locatie. Het veer komt niet op de meest logische plaats - einde Koelmalaan - maar aan de andere kant van de brug. En aangezien het Zeglis onder de brug dicht blijft, zal iedereen die van of naar Overdie gaat, moeten omrijden via de Laanenderweg en de Jadestraat.  Met pech kom je op de Diamantweg twee keer rood tegen.

Mensen werkende en wonende in de omgeving van de Leeghwaterbrug krijgen nog nieuws over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen, en over een informatiebijeenkomst die de gemeente op maandag 15 januari houdt. Wellicht is er nog inspraak mogelijk over het pontje.
Pin It
Bekeken: 3982x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/