Door omwonenden wordt hij gekscherend de 'Rekerflopbrug' genoemd, omdat er zo vaak iets mee mis was. Ook nu is de drijvende brug in Koedijk buiten gebruik. Scheepvaart kan er sinds maandagochtend niet door vanwege een kapotte lager.

''Op dit moment zijn we er druk mee bezig'', vertelde een woordvoerder van de provincie aan mediapartner NH Nieuws. ''De verwachting is dat er vandaag (dinsdag, red.) een noodoplossing komt zodat de scheepvaart weer op gang kan komen.''

De vlotbrug in het Noordhollandsch Kanaal moest een upgrade zijn van de vorige versie, maar de oplevering in 2011 was al vertraagd en in mei 2012 werd de vlotbrug ruim een jaar buiten gebruik gesteld.

Vervanging van de lager moet hooguit een paar dagen kosten. Voor de vaart wordt tussentijds geprobeerd de brug af en toe op te hijsen. Het landverkeer kan wel gewoon gebruik maken van de brug.
Pin It
Bekeken: 2199x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/