We hebben donderdag zoveel mogelijk nieuws uit Alkmaar over de storm geprobeerd te leveren en ook mensen gevraagd om bij te dragen. Een paar berichten konden we gisteren niets meer mee doen.

Zo waren er bij het Respijthuis aan de Van de Veldelaan twee bomen tegelijk omgewaaid. De grote boom was toch nog net iets te klein om de auto van de overbuurvrouw te beschadigen, zo bleek toen de reus eenmaal door de brandweer verwijderd werd.

En andere inzending beschreef mooi de vervelende situaties waarin veel mensen verkeerden. Mevrouw Dias had een kind gestrand op school en een man op het treinstation in Rotterdam. Zelf kon ze tot ver in de middag niet met de auto van huis vanwege een boom op de oprit. De kettingzaag had het begeven, de brandweer had het te druk en ouderwets zagen, dat ging wel even duren.

Iedereen bedankt voor de steun. Een aantal foto's hebben we niets mee gedaan, bijvoorbeeld omdat ze wel erg klein waren.

 
Pin It
Bekeken: 2576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/