Afgelopen weekend zijn de rijbanen over de Leeghwaterbrug verlegd. Alle verkeer rijdt nu over het nieuwe brugdek zodat het oude brugdek gedemonteerd kan worden.

Fietser en voetgangers kunnen daardoor voorlopig niet meer over de brug en zijn aangewezen op een tijdelijk pontje dat heen en weer vaart ter hoogte van de Koelmalaan.

Met een vrolijk "Goedemorgen, U bent de eerste!" werd maandagochtend om 06:30 uur de eerste 'passagier' welkom geheten. Dat de brug en daarmee dus ook het pontje flink gebruikt worden bleek al snel want na een half uurtje waren al zo'n 25 mensen naar de overkant gebracht.

"Fijn dat de meesten goede verlichting hebben", laat Piet van Utrecht weten, "Dan zien we ze aankomen en kunnen we nog even wachten". Piet vaart maandag samen met collega Gijs van Hesteren om de laatste 'aanloopdingetjes' weg te werken en maakt deel uit van een groep van vier schippers die de pont de komende maanden zal bemannen.
Pin It
Bekeken: 2762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/