In de nacht van zondag op maandag vond een ramkraak plaats bij Cameraland aan de Van Ostadelaan in Alkmaar. Een kraak die volgens Ed Dorrestein, eigenaar van de elektronicawinkel, voorkomen had kunnen worden.

Bij de herinrichting van het winkelcentrum hadden eenvoudig extra paaltjes geplaatst kunnen worden maar die "wilde de gemeente niet plaatsen". De politie krijgt wel een pluim van Dorrestein, die heeft al snel na de kraak twee 20-jarige Amsterdammers en een 25-jarige stadsgenoot aangehouden.

Agenten zagen na melding van de kraak twee verdachten op een motorscooter rijden. Tijdens de achtervolging gingen ze op rotonde bij Hoefplan onderuit. Eén van hen kon tijdens zijn vlucht te voet op de Terborchlaan worden opgepakt. 

Op de Mondriaanlaan vond de politie een auto die waarschijnlijk klaarstond als vluchtauto. Daar werd een 25-jarige Amsterdammer aangehouden. Na een tijd kwam een 20-jarige stadsgenoot aanlopen en wilde in de auto stappen. Ook hij werd aangehouden.
Pin It
Bekeken: 4313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/