Van het weekend namen Lana Broers en Alexandar Pelletier van AV Hylas deel aan de Nationale Spelen voor jeugd in Apeldoorn. Lana deed het zaterdag goed bij de 1e jaars D-junioren op de 60m sprint en verspringen, en was op de 60m horden de absolute uitblinker. 1e-jaars C Alexandar Pelletier leverde zondag nette prestaties bij de 60m en verspringen.

De kleine Lana verraste in haar 60m horden serie door tussen alle horden vier passen te maken en zo verpulverde ze haar record van 11,19s. Met 10,34s was ze ruim de snelste.

Nadat de Heerhugowaardse haar 60m serie won in een record van 8,72s en ook eenvoudig de kwalificatie verspringen door kwam met 4,40m, ging ze op de horden nóg harder: 10,29s. Daarna zat het even niet mee. Lana miste in 8,87s op slechts 0,01s de finale 60m sprint en bij verspringen bleef ze met 4,43m maar 2cm van het brons af.

De winst op de horden liet Lana zich echter niet ontnemen. Ze verslapte wat naar het eind, maar ze lag toen al zó ver voor dat ze onbedreigd in 10,34s won. Overigens won broer Jared zondag ook met overmacht zijn 60m horden.

Alexandar sprong 4,31m ver, een halve meter verder dan zijn record, ondanks dat hij helemaal niet goed bij de afzetbalk uitkwam. Daarna plaatste hij zich op de 60m direct voor de halve finale in een persoonlijk record van 8,05s. Die race verliep iets minder goed . Alexandar werd 5e in 8,17s, goed voor totaal een 17e plaats.
Pin It
Bekeken: 2600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/