Ter ere van het 500-jarig jubileum van de Grote Kerk Alkmaar presenteert Superstar Theaterproducties in december een grootse musical in de kerk. Scrooge is een muzikale bewerking van ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Volgende maand starten de audities voor de juniorengroep.

Ruim een jaar geleden werden de motoren gestart voor het nieuwe project van de stichting en inmiddels zijn de audities voor het ensemble en de hoofdrollen afgerond. De cast bestaat uit 55 amateurs uit de regio en die wordt aangevuld met zo'n 20 musicaltalenten van 10 tot en met 15 jaar.

Een van de meest bekende jeugdrollen is die van Tiny Tim. De met zijn gezondheid kwakkelende zoon van Bob Cratchit is de reden dat de vrek Ebenezer Scrooge zich uiteindelijk ten goede keert. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine rollen voor jeugd, zoals de broers en zussen van Tim.

Superstar is ook nog op zoek naar goede koorzangers en zingende figuranten.

Meer informatie over bijvoorbeeld aanmelden is te vinden op superstar2018.nl.
Pin It
Bekeken: 2778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/