In winkelcentrum De Mare heeft Alkmaars wethouder Kloos het startsein gegeven voor 'Pop-up Vertel het ons!'. Met die uitroep hoopt de gemeente samen met woningcorporaties Mooiland en Woonwaard, de politie en de ondernemersvereniging op een laagdrempelige wijze in gesprek te komen met ondernemers, shoppers en bewoners over het winkelcentrum en de wijk.

'Pop-up Vertel het ons!' is een gezamenlijk initiatief om de informatiepositie in de wijk te versterken. Het doel is om het winkelcentrum De Mare en de omliggende wijk tot een nog aantrekkelijker gebied te maken voor iedereen.

Wethouder Kloos: "Ik ben enorm enthousiast over deze opzet. Geen kantoren ovan organisaties, maar in een aantrekkelijke omgeving praten met betrokken mensen".

De pop-up is een concept waarbij de gemeente en haar partners voor bepaalde tijd ‘oppoppen’ in een bestaande winkel. Bakker Bart is de eerste. Als deze pop-up een succes blijkt, wordt het stokje na verloop van overgenomen.

De komende maanden is op dinsdag van 09:00 tot 10:00 uur de gebiedsconsulent van de gemeente en woningcorporaties in de pop-up en van 10:00 tot 11:00 uur wordt de consulent vergezeld door de  wijkagent. Op vrijdag is de winkelcentrummanager er van 10:00 tot 11:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur de straatcoach.
Pin It
Bekeken: 2651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/