Gerard P. (43) heeft bekend betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige dood van zijn partner, waarvan het lichaam pas na wekenlang zoeken werd gevonden in het water van recreatiegebied Alkmaarder– en Uitgeestermeer, nabij de Kogerpolderbrug. Dit meldt het NHD.

Eind 2017 werd in het Starnmeer het stoffelijk overschot van de 48-jarige Maria de Jesus Dos Santos Concalves Santana gevonden in een koffer verzwaard met beton, met steekwonden in het hart en de longen.

Het Openbaar Ministerie beschuldigt de in Alkmaar geboren Hagenaar van moord en het wegmaken van haar lijk. P.'s raadsvrouw wilde echter niet zeggen hoe ver zijn bekentenis ging, maar wel is duidelijk dat moordaanklacht bestreden wordt.

Er zou geen enkele sprake zijn van opzet bij de dood van P.'s partner op 25 augustus. Dit zou moeten blijken videomateriaal dat was gemaakt op de bewuste avond in hun flat in Den Haag. De verdachte zit sinds zijn aanhouding op 11 oktober vast.
Pin It
Bekeken: 2534x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/