Het succesvolle Winterpeen Festival is met Victorie mee verhuist naar de Pettemerstraat op Overstad. Het enige festival ter wereld waar met alleen maar een winterpeen binnenkomt, wordt op zaterdag 3 februari opnieuw gehouden.

Zoals voorheen kun je een lange avond genieten van dj’s en bands, terwijl de winterpenen in een grote pan tot soep worden gekookt en ’s nachts gratis wordt uitgedeeld door de festivalkok.

De muzikale invulling liegt weer niet om. In de grote zaal treedt een bonte verzameling aan van rasartiesten op. Zoals Rochelle, die elke track die ze aanraakt in goud lijkt te veranderen. En Yung Felix is met zijn genre ontstijgende gouden sleutel een van de heetste producers van Nederland.

Funky Risotto, The Grind en DNS & Dejavu zorgen voor een combo van entertainment, muziek die je wil horen en veel interactie. Classics, house hitjes, heerlijke glijplaatjes en de knallers worden in hoog tempo gemixt.

In de kleine zaal is de Silent Disco hoor je in de koptelefoons een variatie aan muziekstijlen.

De sfeer van deze dit nieuwe Winterpeen Festival zal ouderwets fijn zijn en door het hele pand zijn er genoeg gekkigheden te ontdekken.

Aanvang is om 22:00 uur. Tickets van 12,50 euro zijn te koop via podiumvictorie.nl, net als groepstickets voor minimaal vijf kosten, die per persoon 9,95 euro kosten.

 
Pin It
Bekeken: 2374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/