De Heul blijkt een ware bonnengenerator te zijn. Het is voor veel bestuurders niet duidelijk dat op de Heul andere 'inrijd-regels' gelden dan in de rest van de binnenstad. Daar mag namelijk niet alleen tijdens de ochtend maar ook aan het eind van de middag 'ingereden' worden.

Vrachtwagens die 's middags willen laden of lossen in de binnenstad en daarvoor over De Heul rijden worden genadeloos op de bon geslingerd.

Ten tijde van de beweegbare palen was het voor elke chauffeur duidelijk wanneer ergens wel of niet gereden mocht worden. Nu blijkt dat bestuurders met grote regelmaat de bordenparade bij de ingang van De Heul missen en nietsvermoedend doorrijden. Met als gevolg een verkeersboete van 99 euro.

Wethouder Jan Nagengast vindt dat er een einde aan de verwarring en bonnenregen moet komen en gaat de laad- en lostijden van De Heul gelijktrekken met de binnenstad. Dat betekent dat De Heul ook tussen 17.00 uur en 19.30 uur open is voor laad- en losverkeer.

De nieuwe tijden gelden per 12 februari.
Pin It
Bekeken: 3420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/