Op vrijdag 9 februari start de 4-delige cursus intuïtief schilderen bij Hortus. Het thema van de cursus is 'Reizen' en wordt gegeven door intuïtief coach Hil Buitenwerf. Ervaring met schilderen is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De lessen starten met een korte meditatie waarna je aan de slag gaat met verf en doek. Je laat je inspireren door de natuur om je heen. Je schildert vanuit je gevoel en kijkt wat er op het doek komt. Het resultaat zal je verrassen.

De cursus wordt op vrijdag 9, 16 en 23 februari en 2 maart gegeven van 13.30 uur tot 15.00 uur en kost 52 euro (excl. 5 euro materiaal). Een losse les kost 15 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 - 566 96 39. Op hortusalkmaar.nl is meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 2442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/