In een driedaagse wedstrijd op de vakbeurs ‘Tuinidee 2018’ in Den Bosch streden Clusius-leerlingen Erik van Rosmalen en Maarten Post voor de nationale titel ‘Beste vakmannen 2018’ in de mbo-vakrichting Hovenier. In het sterke deelnemersveld verrasten ze met hun zelf gelaste waterornament van cortenstaal. Erik en Maarten eindigden op een eervolle vierde plaats.

“We hebben zorgvuldig volgens plan gewerkt met veel aandacht voor de afwerking. We hebben het maximale resultaat behaald, maar dat bleek helaas niet genoeg”, zegt Erik toch vol trots.

Arjan Koenis, vakdocent Tuin, Park & Landschap prijst zijn leerlingen. "Ze hebben echt laten zien wat ze in hun mars hebben. Als ware professionals hebben ze zich voorbereid en geoefend op specifieke vaardigheden zoals het lassen van cortenstaal. Dat de titel hen is ontglipt is jammer, maar met de ervaring die ze hebben opgedaan zijn het voor ons gewoon winnaars."

De vakwedstrijd tuinaanleg 2018 wordt jaarlijks georganiseerd door branchevereniging VHG en biedt mbo-talenten de kans om zich te etaleren en te ontwikkelen.

Naast de vakwedstrijden voor hoveniers vinden van 15 tot en met 17 maart ook voor 58 andere mbo-vakrichtingen finales plaats tijdens de Skills-finals in Overijssel.
Pin It
Bekeken: 2179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/