Maandagochtend kreeg het verkeer dat over de Tesselsebrug wilde, te maken met gesloten slagbomen. Nadat de brug was opengegaan voor een schip en de brug hierna weer dicht ging, bleven de slagbomen dicht voor het wegverkeer.

Na enige tijd gingen de slagbomen weer open maar bleven de rode lampen tot in de middag knipperen, dit leidde tot verwarring bij het wegverkeer. Vrijdag vertoonde de brug ook al haperingen. De gemeente is op de hoogte van de problemen van deze brug en probeert het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als noodoplossing werd besloten de brug tijdelijk niet meer te openen voor het scheepvaartverkeer, zodat het verkeer over de brug kan blijven doorstromen. Inmiddels zijn de problemen opgelost, het bleek een probleem met de software te zijn.
Pin It
Bekeken: 2681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/