Op vrijdag 30 maart zal komiek André van Duin als belluider het kaasmarktseizoen op feestelijke wijze openen. Van Duin is één van de meest succesvolle komieken van Nederland en maakte recentelijk nog furore als presentator van het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’ en ook als acteur in de serie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ bleek hij zeer verdienstelijk.

Wethouder Victor Kloos (OPA) is in zijn nopjes over de komst van de artiest: “Vanwege het 425 jarig bestaan van het gilde wordt dit een bijzonder seizoen en bij een bijzonder seizoen hoort een bijzondere gast. Ik ben persoonlijk een groot fan van André van Duin en met mij waarschijnlijk heel veel Alkmaarders. Ik vind het een grote eer dat hij de opening wil doen.”

Met het luiden van de bel wordt de kaasmarkt geopend, hét teken dat de markt kan beginnen. Al 425 jaar is dit één van de vele tradities van het Alkmaarse Kaasdragersgilde. Vorig jaar trok de kaasmarkt een record aantal bezoekers (ruim 169.000). De laatste kaasmarkt van dit jaar is op vrijdag 28 september. In juli en augustus worden er ook op de dinsdagavonden avondkaasmarkten gehouden.

 
Pin It
Bekeken: 3961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/