Woensdag 13 juni wordt in Alkmaar weer een Buitenspeeldag georganiseerd. Er worden dan op verschillende locaties in de gemeente leuke buitenactiviteiten aangeboden door vrijwilligers.

Net als vorig jaar heeft de gemeente Alkmaar L!NK projecten gevraagd de coördinerende rol van de Buitenspeeldag Alkmaar op zich nemen. L!NK zal subsidiegelden, hekken, stagiaires en vergunningen voor alle locaties en hun vrijwilligers regelen.

De Buitenspeeldag Alkmaar 2017 was een groot succes. Zo’n 4.500 kinderen genoten op twintig locaties van buitenspeelactiviteiten, georganiseerd door ruim 400 vrijwilligers.  Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Buitenspeeldag 2018 weer van start gegaan. Nieuwe initiatieven en nieuwe vrijwilligers (bij voorkeur uit het Buitengebied van Alkmaar) zijn van harte welkom.

Meer informatie over aanmelding of inschrijving is te vinden op de website van Gemeente Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/