Zorgcirkel Westerhout wordt in het najaar aangesloten op het duurzame warmtenet van HVC. Woensdag vond in bijzijn van wethouder duurzaamheid Jan Nagengast de officiële ondertekening tussen De Zorgcirkel en HVC plaats.

Robert Crabbendam, manager Warmte HVC: “De aansluiting van Westerhout, deels een rijksmonument, levert een forse verduurzaming op, namelijk een vermindering van CO2-uitstoot van 1,35 miljoen kilo per jaar. Dat is te vergelijken met 450 benzineauto’s die jaarlijks elk 20.000 kilometer rijden”.

Wethouder Nagengast: “Wederom is dit een stap in de goede richting om ‘van aardgas los te komen’ en van grote betekenis voor Alkmaar. Westerhout maakt als nieuwe afnemer de stad weer een stukje duurzamer.”

In 2017 ondertekende De Zorgcirkel de Green Deal ‘Nederland op weg naar duurzame zorg’. Naast de aansluiting van locatie Westerhout op het HVC warmtenet, wil de organisatie dit jaar verder verduurzamen met zonnepanelen, LED-verlichting, beperking van voedselverspilling en betere afvalscheiding.

Om de aansluiting te realiseren wordt medio maart gestart met gefaseerde aanleg vanaf het reeds bestaande warmtenet onder de Koelmalaan richting de Willem de Zwijgerlaan. Naast Westerhout kunnen ook woningen, bedrijfspanden en andere voorzieningen in de buurt de komende jaren op het warmtenet worden aangesloten. (fotograaf: Marc Dorleijn)
Pin It
Bekeken: 2618x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/