Van het weekend reed een wielrenner doodleuk een stuk over de N242. Vermoedelijk nam hij de Leeghwaterbrug tussen het normale verkeer, omdat hij niet helemaal via de Friesebrug wilde omrijden. De fietsbrug is niet open en het pontje het kanaal over vaart in het weekend alleen als AZ speelt.

Terwijl de wielrenner bij de Leeghwaterbrug overstak, kwam net Mariska Appel aanrijden richting Heerhugowaard. "Hij heeft mij een behoorlijke hartverzakking gegeven", vertelde ze mediapartner NH Nieuws later.

De man reed vervolgens onverstoord langs de weg.  "Geen idee of hij het gevaar wel heeft gezien, maar ik in ieder geval wel. Ik ben midden op de weg erachter blijven rijden om het verkeer te blokkeren", aldus Mariska. "Uiteindelijk nam hij even verderop de afslag." De eerstvolgende afslag is bij de Omval.

Mariska was hevig geschrokken toen ze de man zag: "Ik hoop maar dat hij veilig thuis is gekomen. En dit nooit meer doet!"

Overigens mocht bij de Leeghwaterbrug maximaal 50 km/u gereden worden vanwege werkzaamheden.
Pin It
Bekeken: 3951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/