Eerder deze maand reisde Ceder Zwagerman vanuit Alkmaar met haar vader naar Amsterdam om een liedje op te nemen voor het Groene ABC, een multimedia project van Stichting Culturele Droomwevers. De enthousiaste 10-jarige zangeres koos het laatste nummer, genaamd Zon, een introvert liedje dat zelfs een uitdaging voor volwassenen is.

Stichting Culturele Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen van 4 tot 12 jaar, om ze aan te sporen tot lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan. De Droomwevers YouTube filmpjes zijn al meer dan 200.000 keer bekeken. Een kort videoverslag met daarin de opname van Ceder's liedje is ook te zien op Youtube.

Vele kunstenaars en muzikanten dragen de stichting een warm hart toe, zoals Ellen ten Damme, Birgit Schuurman en Marco Bakker. Ze zongen zelf ook een Droomwevers liedje in.

Het Groene ABC moet begin deze zomer gereed zijn. Wel wordt nog gezocht naar een paar goede zangers om het ABC te completeren.
Pin It
Bekeken: 3315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/