In opdracht van de provincie Noord-Holland verricht GBC Midden Noord dinsdagnacht 3 en woensdagnacht 4 april herstelwerkzaamheden aan het asfalt van diverse N-wegen. De N242 wordt dinsdagnacht ter hoogte van de kruising met de Kamerlingh Onnesweg onder handen genomen. 

Ook wordt dinsdagnacht het asfalt hersteld van de N239, ter hoogte van de kruising Coppershorn in Lambertschaag. De N243 ter hoogte van kruising Kathoek in Avenhorn wordt woensdagnacht hersteld.

 

De werkzaamheden staan gepland tussen 20:00 en 04:00 uur. De nacht van donderdag 5 april is als reservenacht ingepland.

Weggebruikers ondervinden geringe hinder. Gedurende de werkzaamheden aan de N242 (Westerweg) wordt de weg ter plaatse tijdelijk afgesloten en het verkeer met borden omgeleid. Bij de overige locaties wordt het verkeer door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Vragen of klachten kunnen worden gericht aan het provinciale Servicepunt via 0800 0200 600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/