Sinds Wittenburg, het voormalige raadhuis van de Schermer in Stompetoren, is verkocht in 2016 gebeurt er niet veel in dit statige pand. De wens van eigenaar Joop Punt om zijn vastgoedbedrijf hier in te vestigen was er wel, maar de gemeente gaat niet akkoord met zijn verbouwingsplannen.

Om het pand te betrekken moet er een grondige verbouwing plaatsvinden. Met behulp van de beroemde binnenshuisarchitect Jan des Bouvrie wil eigenaar Punt het statige pand geschikt maken voor huisvesting van zijn kantoor en personeel, maar de welstandscommissie van gemeente Alkmaar wijst keer op keer de gepresenteerde en aangepaste plannen af. Inmiddels heeft het college het advies van deze commissie overgenomen en het bouwplan afgekeurd.

Punt is de onwelwillendheid van de gemeente zat en zet een streep door zijn plannen voor Wittenburg. Binnenkort zet hij het historische pand weer in de verkoop.
Pin It
Bekeken: 3417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/