VVV Alkmaar is het startpunt voor een bezoek aan Alkmaar en een bezoek aan kaas. Samen met CONO Kaasmakers, vooral bekend van Beemster Kaas, is er een compleet nieuw winkelconcept ontwikkeld; van informatiewinkel naar een ware kaasmarktbeleving.

“Onze prachtige concept store past veel beter bij het onderscheidende vermogen van de stad, het sluit nu goed aan bij de verwachtingen en behoefte van de bezoeker”, aldus Peter Timmermans, directeur-bestuurder van Regio VVV hart van Noord-Holland.

De nieuwe inrichting is helemaal in de sfeer van de kaasmarkt en het kaasdragersgilde. Met behulp van een virtual reality experience in de vorm van een 360-gradenvideo waan je je op de kaasmarkt, ook wanneer die niet open is. De speciale Kaasdragerskamer geeft de mogelijkheid om de sfeer en tradities van het jubilerende gilde te ervaren. In de Beemsterkamer kun je je laten fotograferen in het typerende Beemsterlandschap en ervaren waar de kaas vandaan komt.

Volgens Miranda Tonkes, Shop- & Regiomanager van de regionale VVV, is de nieuwe winkel nu een heerlijke plek om even te zijn en verrast te worden door alles wat Alkmaar te bieden heeft: ”Het past perfect bij het bieden van een warm welkom en relevante informatie over het toeristische- en culturele aanbod in de regio.”

Naast een gastvrije ontvangst biedt de VVV-winkel ook toegang tot het Hollands Kaasmuseum waar bezoekers de wereld van Kaas kunnen beleven.
Pin It
Bekeken: 2231x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/