Vrijdagochtend zagen agenten een groep van negen personen in het centrum van Alkmaar lopen. Het vermoeden bestond dat ze naar de eerste kaasmarkt van het seizoen gingen om zakken te rollen of andere strafbare feiten te plegen. Uiteindelijk bleek na uitvoerige controle niet loos, maar de politie raadt toeristen en shoppers evengoed aan goed op hun spullen te letten.

Nadat de  groep werd opgemerkt, keek cameratoezicht mee en werden de beelden live doorgezet naar het operationeel centrum. Even later hebben drie agenten de personen uitvoerig gecontroleerd, maar er bleek niets loos. Toch werden ze verzocht om Alkmaar te verlaten. Ook is het kenteken van de twee voertuigen waarmee ze waren gekomen ter info verspreid onder collega's in de provincie.

Er zijn in de middag geen meldingen binnengekomen.
Pin It
Bekeken: 2574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/