Vrijdag was het Actiedag voor alle leerlingen van het PCC. Ze brachten niet alleen geld bijeen voor stichting Hogar met allerlei sportieve activiteiten, ze staken de afgelopen week ook de handen uit de mouwen voor mensen dichter bij huis.

PCC-leerlingen lieten zich sponsoren voor diverse sportieve activiteiten. Zo rende de onderbouw van PCC Oosterhout zo vaak mogelijk het klimduin op, was PCC Fabritius het toneel van een indoor obstacle run en hield PCC Heiloo een voetbaltoernooi. Op PCC Het Lyceum werd zoals ieder jaar weer 24 uur lang gevolleybald.

De bovenbouw van PCC Oosterhout zette zich in voor vrijwilligerswerk makelaar Present. Leerlingen bakten pannenkoeken voor dementerende bewoners van de Trambaan, gaven rolstoelen van bewoners van de Vleugels een stevige APK en zorgden dat het peuterbad van zwembad De Bever er weer prachtig uitziet voor het zwemseizoen.

Het is de vierde keer dat het PCC zich inzet voor Hogar en in de tussentijd is maar liefst bijna 100.000 euro ingezameld. Daarmee kon de stichting in Medellin, Colombia, een school kunnen bouwen waarin bijna 1.000 leerlingen werken aan een betere toekomst voor zichzelf en anderen. Het PCC heeft vijf jaar steun toegezegd.

Alle PCC-leerlingen mogen trots zijn op zichzelf. Zij hebben, met veel plezier, verschil gemaakt voor mensen die het moeilijk hebben.
Pin It
Bekeken: 2418x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/