De werkzaamheden op diverse N-wegen in de regio zijn niet doorgegaan vanwege slecht weer. Ook de reservenacht - donderdag 5 april - zal er geen herstel van asfalt gedaan worden aan onder andere de N242 bij de Zandhorst in Heerhugowaard. Wanneer het werk opgepakt wordt is nog niet bekend gemaakt.

Het vulmateriaal dat gebruikt wordt om het herstel aan het asfalt uit te voeren hecht niet goed bij regen. Ook de werkzaamheden aan de N239 bij Lambertschaag en de N243 bij Avenhorn zijn vertraagd.

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/