Donderdagmiddag is bij nieuwbouwproject De Friesche Bocht in Alkmaar het hoogste punt bereikt. In het bijzijn van de andere kopers van de appartementen, kreeg toekomstig bewoner de heer Elzinga de eer het houtelement voor het dak ‘aan te pikken’, oftewel de haken bevestigen aan de de hijskraan.

Appartementencomplex De Friesche Bocht wordt gebouwd in de bocht van de Randersdijk/Frieseweg in Alkmaar, vlak naast de Friesebrug. Bot Bouw uit Heerhugowaard begon in juli 2017 aan de bouw van 23 stadsappartementen met daaronder een parkeerkelder. Alle woningen zijn verkocht. De nieuwe bewoners krijgen een uitzicht over het Noordhollandsch Kanaal en de stad.

Het project bestaat ogenschijnlijk uit vijf panden in een rijtje, die qua stijl aansluiten bij de bestaande bebouwing. Ze hebben een schuin dak en lopen mee met de bocht. Leeuwenkamp architecten heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de naastgelegen woningen. Daar staan ook groepen van drie dezelfde type woningen naast elkaar. De twee hoekpanden met een beige/grijze gevel hebben met drie etages dezelfde hoogte als de aangrenzende woningen en de drie middelste met rood/bruine gevel hebben een verdieping meer. Het plan is in goed overleg met de buurtbewoners ontwikkeld.

Het laatste onderdeel van het plan De Friesche Bocht is de bouw van een luxe stadsvilla. Deze ruime woning met grote tuin rondom staat verscholen in een rustig hoekje bij de Friesche Bocht. De verkoop van deze vrijstaande woning met drie slaapkamers en twee parkeerplaatsen op eigen terrein is gestart.

Meer informatie over het project is te vinden op defrieschebocht.nl.
Pin It
Bekeken: 3702x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/