Op zondag 13 mei geven deskundigen van de Natuur Instituut Vogelwerkgroep een gratis excursie door park de Egmonderhout.

Tijdens deze stop-en- go-excursie wordt een route gelopen met stopplaatsen en spannende verhalen over onder andere ijsvogelwanden en vis, spechtensmidse en hazelnoten, mussen en rupsen en staartmezen en spinnetjes.

Gedurende de excursie zijn verrekijkers van het Natuur Instituut in bruikleen beschikbaar. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 13.30 uur. De excursie start om 14.00 uur bij Natuurcentrum Heukelshof aan de Terborchlaan 201 te Alkmaar. Om 15.30 uur eindigt de excursie weer bij het Natuurcentrum.

Aanmelden kan door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2517x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/