Op maandag 4 juni verzorgt Cees van Nieuwburg de workshop beeldend werken. Deze middag in zorgcentrum De Vleugels en is een Dag en Dauw activiteit van Bibliotheek Kennemerwaard en Stichting Artiance.

Tijdens de middag kunnen de deelnemers met sjablonen en kleurpotloden een figuratieve of abstracte kunst maken. Deze techniek is voor iedereen in een korte tijd aan te leren, waardoor het een interessante workshop is voor alle leeftijden en niveaus.

De middag begint om 14:30 uur en eindigt om 16:00 uur. Zorgcentrum De Vleugels is te bezoeken op de Terborchhof 1 in de Hoef. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 072-5404335. De kosten zijn vijf euro per persoon.
Pin It
Bekeken: 2131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/