Zondag 10 juni zijn er verschillende massages en is er een klankschalenconcert in buurthuis De Wachter, aan het Oudorperdijkje in Oudorp. De opbrengst komt geheel ten goede aan stichting KiKa, dat onderzoek doet voor het bestrijden van kanker bij kinderen.

Bezoekers kunnen kennismaken met verschillende massages, verzorgd door ervaren masseurs. De massages vinden plaats tussen 10.00 uur en 16.00 uur, het klankschalenconcert is van 13.00 tot 14.00 uur. Zowel een stoelmassage van 15 minuten als een bankmassage van 30 minuten kost 10 euro. Voor het klankschalenconcert wordt een bijdrage van  10 euro per persoon gevraagd.

Deelnemers dienen zich voor donderdag 7 juni aan te melden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie.
Pin It
Bekeken: 2162x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/