Vrijdag 8 juni, zaterdag 9 juni en zondag 10 juni heeft Crejat Alkmaar open dagen gepland. De Kunst Academie heeft dit jaar de open dagen gecombineerd met de tentoonstellingen van de eindejaarsstudenten van de basisopleidingen Tekenen & Schilderen en Ruimtelijk vormgeving.

In de basisjaren van de opleidingen leren de studenten van Crejat wat voor technieken en materialen ze kunnen toepassen in hun werk. Aan het einde van de opleidingen krijgen ze een grote opdracht mee om met hun eigen creativiteit uit te voeren. De opleiding Tekenen & Schilderen kreeg het thema 'Huid' en Ruimtelijke vormgeving kreeg 'Europa' als thema.

Vrijdag zijn bezoekers welkom van 19:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Voor meer informatie, ga naar crejat.nl.
Pin It
Bekeken: 2887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/