In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij bakker Beerse aan de Laat in Alkmaar. De verdachte had een ruit vernield en diverse goederen meegenomen. Even later is hij op de Geest aangehouden. Vanwege zijn verzet, hebben agenten hem met pepperspray bespoten.

Rond 01:15 uur kregen agenten het verzoek om te gaan naar de Laat in Alkmaar voor een vernieling van een ruit. Agenten, onder andere te voet en op de mountainbike actief, waren snel ter plaatse en merkten op dat het om een inbraak ging. Een aantal goederen waren meegenomen.

Mede dankzij een aantal getuigen, waarvan één een agent buiten dienst, kon de politie een verdachte aanhouden op de Geest. Bij zijn aanhouding ging hij in verzet en is hij met pepperspray onder controle gebracht. (foto:  Bakker Beerse)
Pin It
Bekeken: 2721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/